Hesap Silme

Tinder Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tinder hesap silme işlemi  için yapılması gereken, profil bölümünde bulunan ayarlar düğmesine tıklamak olmalıdır. Android ile iOS arasında bu konuda herhangi bir fark bulunmaz. Uygulama silindiği zaman, Tinder hesap silme işlemi yapılmış olmaz. Profiliniz başkaları tarafından halen görüntülenebilir konumdadır. Bu nedenle hesabın tamamen silinmesi için ayarlar kısmından bazı değişiklikler yapmanız gerekir.

Tinder Nedir?

Tinder uygulaması kullanıcıların birini tanımak için izin aldığı bir çeşit çöpçatanlık programıdır. Uygulamayı indirdiğinizde bir profil oluşturmanız gerekir. iOS da Android de bu uygulamayı kullanabilir. Facebook altyapısı kullanan bu uygulama, kullanıcılar birbirini konum bilgisine göre bulur. Telefon GPS bilgisine göre uygulama, karşınıza farklı insanları çıkarır ve bunlarla eşleşme yapılır. Eğer kişiler karşılıklı olarak birbirini beğendiyse, ister yüz yüze, ister uygulama üzerinden konuşmak mümkün hale gelir.

Tinder Eşleşmesi Nasıl Olur?

Tinder uygulamasında eşleşme konum bilgisine göre olur. Telefon konumu üzerinden aynı ortamda veya yakınlarda olduğunuz kişilerin profili karşınıza çıkarılır. Siz beğendim ya da beğenmedim tuşlarından birini işaretleyebilirsiniz. Beğendim tuşuna tıklamanız durumunda sistem, karşı tarafa bildirim gönderir ve profilinizi açar. Karşı taraf profil fotoğrafınızı inceleyerek beğendim ya da beğenmedim tuşlarından birini işaretler. Eğer o da beğendim tuşunu işaretlerse Match olur yani konuşma balonu açılır. İster uygulama üzerinden ister yüz yüze konuşmanızın önü açılır. İnsanlar bu şekilde uygulama aracılığıyla tanışır ve arkadaşlık ya da romantik ilişki yaşamaya başlayabilir. Ancak programın asıl amacı, romantik ilişkilere yardımcı olmaktır. Tinder hesap silme işleminden sonra eşleştiğiniz kişiler de silinecektir.

Tinder Nasıl İndirilir?

Tinder uygulamasını indirmek için yapılması gereken, kullandığınız sanal markete giriş yapmak olmalıdır. Bu uygulama, tüm Google Play, iTunes ve diğer sanal marketlerde bulunur. Sanal markete giriş yaptığınızda arama bölümüne Tinder yazmanız gerekir. Sonrasında karşınıza ilk çıkan ilk uygulamayı indirmelisiniz. Ardından kendinize bir profil oluşturmanız gerekir. Profilinize bir fotoğraf koymanız zorunludur. Diğer bilgilerinize ait detayları da vermeniz gerekir. Eğitim durumu, yaş, iş ve medeni hal gibi bilgilerle profili doldurmanız gerekir.

Tinder uygulamasında yapacağınız beğenilerin sayısı kısıtlıdır. Beğeni hakkınız bittiğinde yenilenmesi için 12 saat beklemeniz gerekir. Siz sizi beğenen birini beğenmediğinizde karşı tarafa bildirim gitmez. Ancak iki taraf birbirini beğenirse konuşma balonu açılır. Seçeceğiniz ve size gösterilmesini istediğiniz kişilerin size olan mesafesini, yaşını ve cinsiyetini seçebilirsiniz. Kullanımda size sınırlı sayıda yıldız hakkı verilir. Bunun çok beğendim gibi bir anlamı vardır. Ancak karşı taraf sizi begenmediyse yapacak bir şeyiniz kalmaz.

tinder hesap silme
tinder hesap silme

Tinder Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Tinder hesap silmek için hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Ardından yapmanız gerekenler şu şekilde sıralanabilir:

  • Tinder uygulamasında kendi profilinize giriş yapın.
  • Profil fotoğrafınızın üzerine tıklayın.
  • Ayarlar kısmına giriş yapın.
  • En aşağı kaydırın ve hesabı sil düğmesine dokunun.

Bu şekilde hesabınızı silmeden önce sistem neden hesabı silmek istediğiniz sorar. Bunun nedenini istediğiniz şekilde belirtebilirsiniz. Sonrasında size bir onay kodu gönderir. Kod, kayıtlı cep telefonunuza ya da email adresine gönderilir. Kodu girerek eminim düğmesine tıklarsanız, hesap silme işleminiz tamamlanır.

Tinder hesap silme işleminden sonra size gelen tüm mesajlar, eşleşmeler, hesaba bağlı bilgiler kurtarılamayacak şekilde silinir. Bu nedenle hesap silme işlemini düşünerek yapmanız gerekir. Eğer sadece uygulamayı kaldırdı iseniz, Google Play veya iTunes üzerinden Tinder indirerek aynı e-posta ile kurmaya çalıştığınızda profiliniz açılır. Bu işlemde bilgileriniz kaybolmaz, daima yerinde kalır. Ayrıca eşleşme olmasını engellemek için hesabı silmenize gerek yoktur. .Ayarlar kısmından keşfeti kapat seçeneği ile eşleşmesi önleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu