Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesap Silme için Yer bildirimi yapan Swarm uygulamasını silmek için dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunmaktadır. İlk olarak Swarm uygulamanızı mobil cihazlar üzerinden silemeyeceğinizi bilmeniz gerekir. Swarm uygulamasını silmek için bilgisayar üzerinden işlem yapmanız gerekir. Swarm hesap silme için izleyeceğiniz adımlar şöyledir:

  • Bilgisayarınız üzerinden Foursquare hesap silme sayfasına girin.
  • Swarm hesap bilgileriniz ile uygulamaya giriş yapın.
  • Karşınıza çıkacak sayfada ”Swarm’dan neden ayrılıyorsunuz” sorusunu yanıtlayın.
  • Sayfanın altında yer alan ”Delete Account” butonuna tıklayarak Swarm hesap silme işlemini tamamlayın.

Swarm Hesabı Silinirken Nelere Dikkat Edilmeli

Swarm hesap silme işleminde dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Bu dikkat edilecek noktalar şunlardır:

  • Swarm hesabını silme işlemini telefon ya da tabletler üzerinden gerçekleştiremezsiniz.
  • Swarm hesabını silmek için bilgisayar üzerinden işlem yapmanız gerekir.
  • Swarm hesabı ile Foursquare hesabı bağlantılı olduğu için ikisi de silinebilir.
  • Swarm hesabını silme işlemi kalıcı olarak yapılır.

Swarm Hesap Dondurma İşlemi Nasıl Yapılır?

Swarm uygulaması üzerinden hesap dondurma işlemi yapılmamaktadır. Swarm hesabınızı kalıcı olarak sadece silebilirsiniz. Hesap dondurma işlemini gerçekleştiremezsiniz. Bunun yerine hesabı silmek için bilgisayar üzerinden hesap silme işlemi yapmanız gerekir.

Silinen Swarm Hesabı Tekrardan Açılabilir Mi?

Swarm hesabını silenler tekrardan hesabı açamamaktadırlar. Swarm hesabınıza kalıcı olarak silme işlemini uyguladıysanız aynı hesabı tekrardan açmanız mümkün değil. Bunun için yeniden bir Swarm hesabı açmanız gerekir.

Swarm Hesabı Hangi Bağlantılar İle Açılabilir?

Swarm hesabınız ile bağltantılı olarak yaptığınız yer bildirimleri, paylaşımlar Twitter, Facebook üzerinden de görülebilir. Bu bağlantıları yapmak için Swarm hesabı ayarlarlar bölümüne girerek Facebook & Twitter bölümünü seçmeniz yeterli.

Swarm hesap silme
Swarm hesap silme

Facebook İle Açılan Swarm Hesabı Nasıl Silinir?

Swarm hesabını Facebook bağlantılı olarak açtıysanız ilk olarak bu platformlardan bağlantınızı koparabilirsiniz. Swarm hesap silme işlemi için bilgisayar ortamında gerekli adımları izlemeniz gerekir. Son aşamada karşınıza ”Delete Account” seçeneği çıkmayabilir. Bunun için ayrı bir şifre belirleyip giriş yaparsanız hesabınızı silebilirsiniz.

Cihaz Üzerinden Swarm İle İlgili Yaşanılan Sorunlarda Ne Yapılır?

Cihanız üzerinden yaşadığınız sorunlar Swarm hesabınızı da etkiliyorsa Foursquare sitesi üzerinden destek alabilirsiniz. Foursquare web sitesine girerek destek merkezi sayfasına geçiş yapabilirsiniz. Burada yaşadığınız sorunları aktararak yardım alabilirsiniz.

Swarm Hesabı İle toplanan “Arka Konum” Bilgileri Nasıl Silinir?

Swarm hesabında toplanan bilgiler silinebilir. Swarm hesabında, arka konumda toplanan bilgileri silmek için yapmanız gerekenler şöyledir:

  • Foursquare üzerinden hesap girişinizi yapmanız gerekir.
  • Ayarlar bölümüne gidin.
  • Gizlilik kısmına girin.
  • Geldiğiniz sayfanın en altında ”Foursquare tarafından toplanan arka plan konum bilgilerini (varsa) silmek için buraya tıkla” seçeneğine gelin.
  • Buraya tıklayarak toplanan bilgilerinizi silin.

Swarm Hesabında yapılan Yer Bildirimleri Nasıl Silinir?

Swarm hesabınızda yapılan chek-in yani yer bildirimlerini silmeniz mümkün. Bunun için yapmanız gerekenler şöyledir:

  • Swarm hesabınıza giriş yapın.
  • Silmek istediğiniz yer bildirimini tıklayın.
  • Açılacak ekranda çöp kutusu ikonunu göreceksiniz. İkonu tıklayın.
  • Yer bildirimini silme işlemini tamamlayın.

Swarm hesabınızdaki yorumları silmek için de yorumun üzerine tıklayarak çıkan sil seçeneğine tıklamanız yeterlidir.

Swarm Şifresi Unutulduğunda Ne Yapılmalı?

Swarm hesabı açılırken ilk adımda bir şifre belirlemeniz gerekir. Bu şifre ile hesaba giriş yaparsınız. Aynı zamanda Swarm hesap silme işlemi için de şifrenizi hatırlamanız gerekir. Swarm şifrenizi unuttuysanız yapmanız gerekenler şunlardır:

  • Foursquare web sitesine girin.
  • Ardından şifremi unuttum linkini tıklayın.
  • Sayfanın sizi yönlendirdiği adımlar ile şifreniz mail adresinize gelecektir.
  • Şifrenizi mail adresinizden göremiyorsanız spam kutunuza mutlaka bakın.


Yorum yapın