Pubg Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Pubg hesabını silmek için PUBG mobile uygulamasına giriş yapılıp, ana sayfa alt köşesindeki ‘’ayarlar’’menüsü seçilmeli, ardından ekrana gelen ‘’ destek’’ sekmesine tıklanıp, açılan sohbet baloncuğu içine ‘’ can you delete my account?’’ ifadesi yazılmalıdır. İşlem ardından ekrana gelen tün doğrulama sorularına, onay yanıtı verilir. Aşamaların sonunda Pubg hesap silme işlemi tamamlanır.

Google Play İle Pubg Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Google’la Pubg hesabını silmek için uygulanacaklar:

  • Telefon üzerinden ‘’ayarlar’’ menüsüne giriş yapılır.
  • Erişim sağlana alandan ‘’Google’’ başlığına tıklanır.
  • Açılan pencereden ‘’bağlı uygulamalar’’ sekmesi seçilir.
  • Ekrana gelen liste üzerinden ‘’PUBG Mobile’’ başlığına tıklanır.
  • Ardından görüntüye gelen ‘’bağlantıyı kes’’ komutuna tıklanır.

Bu uygulama planı kapsamında Google Play ile Pubg hesabı silme işlemine yönelik adımlar tamamlanır.

Facebook İle Giriş Yapılan Pubg Hesabı Nasıl Silinir?

Facebook’la giriş yapılan Pubg hesabını kapatmak için izlenen aşamalar şöyledir:

  • Telefondan Facebook uygulamasına giriş yapılır.
  • Yeni ekrandan ‘’Ayarlar’’ sekmesine tıklanır.
  • Pencerede açılan liste içinden ‘’Uygulamalar ve Web Siteleri’’ menüsü seçilir.
  • Görüntülenen ‘’aktif’’ sekmesi altındaki ‘’ PUBG Mobile’’ simgesi yanındaki kutucuğa tıklanır.
  • Ekrana gelen ‘’şimdi kaldır’’ seçeneğine onay verilir.

Aşamaların sonunda Facebook ile giriş yapılan Pubg hesapları rahatlıkla silinir.

PUBG Mobile hesap silme, hesap kapatma
Pubg hesap silme
PUBG Mobile hesap silme, hesap kapatma
Pubg hesap silme
PUBG Mobile hesap silme, hesap kapatma
Pubg hesap silme
PUBG Mobile hesap silme, hesap kapatma
Pubg hesap silme

Pubg Hesabı Ne Zaman Kalıcı Şekilde Erişime Kapatılır?

Pubg hesabının kalıcı şekilde erişime kapatılma zamanı, silme işleminden sonraki 7. Gündür. Pubg hesabı Facebooki Google ve direk olarak oyun içindeki ayarlar bölümünden silindiğinde 7 gün boyunca bilgiler sistemde saklanır. 7. Günün sonunda halen hesabın tekrar açılması talep edilmemişse, kalıcı iptal işlemi devreye girer.

Bu kapsamda 7. Gün sonunda eski hesap üzerinden oyuna girmek veya eski hesabı tekrar aktif hale getirmek mümkün olmaz.

Silinen Pubg Hesabı Nasıl Geri Getirilir?

Silinen Pubg hesabını geri getirmek için izlenen adımlar:

  • Telefon üzerinden PUBG mobile uygulamasına giriş yapılır.
  • Silinen hesaplarda uygulamaya giriş ile ana sayfada direk olarak ‘’hesabı kurtarmak istiyor musunuz?’’ ifadesi görüntülenir.
  • Bu ifade üzerine tıklanıp, yeni tablo üzerinde şifre belirlemesi yapılır.
  • Şifre belirleme işlemi ardından ‘’hesabı aktifleştir’’ komutuna tıklanır.

Bu işlemler kapsamında kapatılan Pubg hesabı aynı bilgiler üzerinden kullanılmaya devam edilir. Hesabı aktifleştirme işleminin iptalden maksimum 7 gün sonra yapılması gerekir. 8. Günden itibaren profile ilişkin tüm bilgiler kaybolur. Oyuna giriş için yeni hesap açılması gerekir.

Pubg Misafir Hesabı Nasıl Silinir?

Pubg misafir hesaplarını kapatmak için uygulananlar:

  • İl adımda Pubg oyununa giriş yapılır.
  • Oyuncu profil sayfasında yer alan ‘’ Ayarlar’’ sekmesine tıklanır.
  • İşlem ile açılan liste içinde ‘’Basic’’ seçeneği üzerine tıklanır.
  • Yeni pencerenin sol alt köşesinde yer alan ‘’Log out’’ yazısı seçilir.

Bu aşamaların sonunda Pubg misafir hesapları kalıcı şekilde kapatılır.

Twitter’dan Pubg Hesabını Nasıl Silinir?

Twitter’dan Pubg hesabını kaldırmak için izlenen adımlar:

  • Twitter uygulamasına şifre ve e-posta bilgisi ile giriş yapılır.
  • Uygulama içinden ‘’ayarlar’’ sekmesine tıklanır.
  • Görüntülenen liste üzerinden ‘’ uygulamalar’’ başlığı seçilir.
  • Sıralanan seçenekler arasından ‘’PUBG’’ başlığı bulunup, üzerine tıklanır.
  • Yeni pencerede uygulama adı karşısında çıkan ‘’kaldır’’ komutuna tıklanır.

Bu işlem ile PUBG’i hesabı kalıcı şekilde silinmez. Sadece Twitter üzerinde oyunda dair detayların görülmesi engellenir. Oyuna Facebook ve Google üzerinden girişlere devam etmek mümkündür.

Pubg hesap silme işlemini kalıcı şekilde gerçekleştirmek için, uygulama içinde veya Google Play üzerinden silme yöntemleri tercih edilir.



Yorum yapın