Happn Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Happn hesap silme kapatmak için cihaz ekranından Happn uygulamasına giriş yapılıp, ana sayfada görüntülenen tabloya şifre ve kullanıcı adı girilmeli, ulaşılan profil sayfasından ‘’ uygulama ayarları’’ sekmesine tıklanarak, ‘’verilerim’’ başlığı altından ‘’hesabı sil’’ komutu işaretlenmelidir. İşlem ile ekranda hesap silme konusunda kesin karar verilip verilmediğine dair bir soru ifadesi belirir. Bu soru karşısında yer alan onay kutucuğuna tıklanır. Adımlar sonunda Happn hesap silme işlemi tamamlanır.

Şifresi Unutulan Happn Hesabı Nasıl Silinir?

Şifresi unutulan Happn hesabını kapatmak için izlenen aşamalar:

  • Cihaz üzerinde yüklü olan Happn uygulamasına tıklanır.
  • Ana sayfadaki giriş tablosu altında yer alan ‘’şifremi unuttum’’ başlığına tıklanır.
  • Açılan ekran boşluğuna E-posta adresi yazılıp, ‘’gönder’’ kutucuğuna tıklanır.
  • E-posta adresinin yeni mesajlarından ilgili mesaj bulunup, içinde yer alan linke tıklanır.
  • Erişilen giriş tablosuna mailde yer alan ve kullanıcı adı girilip, ‘’giriş’’ kutucuğuna tıklanır.
  • Açılan profil sayfasından ‘’ uygulama ayarları’’ sekmesine giriş yapılır.
  • Bu alanda yer alan ‘’ hesabı sil’’ başlığı seçilir.
  • İşlem ile ekrana gelen, ‘’hesabı silme istediğime eminim’’ ifadesine tıklanarak, onay verilir.

İşlemler sonunda hesap kalıcı şekilde silinir.

Happn hesap silme
Happn Hesap Kapatma 1

Happn hesap silme
Happn Hesap Kapatma 2
Happn hesap silme
Happn Hesap Kapatma3
Happn hesap silme
Happn Hesap Kapatma 4

Happn Hesap Kapatma Sonuçları Nelerdir?

Happn hesap silme sonuçları şöyledir:

  • Happn hesabı silme işlemi ardından tüm profil bilgileri sistemden silinir.
  • Diğer kullanıcılar profili görüntüleyemezler.
  • Kişi takip ettiği kullanıcıların hiç birini görüntüleyemez.
  • Mesajlaşma ve diğer kullanıcılarla sohbet etme imkanı ortadan kalkar.
  • Eski hesabın kurtarılması mümkün olmaz.

Happn Hesabı Askıya Nasıl Alınır?

Happn hesabını dondurmak için izlenen adımlar şöyledir:

  • Uygulamanın bulunduğu cihaz üzerinden Happn uygulama sembolüne tıklanır.
  • Uygulama ana sayfasındaki tablo üzerine kullanıcı şifresi ve adı yazılıp, ‘’giriş’’ kutucuğu işaretlenir.
  • Erişim gerçekleştirilen profil sayfasının üst bölümünden ‘’ uygulama ayarları’’ sekmesine tıklanır.
  • Sıralanan başlıklardan ‘’ hesabı askıya al’ seçeneğine tıklanır.
  • Bu işlem ile listelenen askıya alma nedenleri arasından uygun olan tercih edilir.
  • Son pencerede işlem onayı verilir.

Bu aşamalar ile Happn hesabı askıya alınır. Askıya alınana hesaplar 30 gün içerisinde, uygulamaya giriş yapıldığında direk olarak görüntülenen ‘’hesabımı kurtar’’ sekmesinden tekrar hale getirilebilir.

Happn Hesabını Kapama Sebepleri Neler?

Happn hesabını silme nedenleri şu şekilde sıralanır:

  • Uygulamanın artık beğenilmemesi,
  • Uygulamanın artık kullanılmak istenmemesi,
  • Başka bir uygulamanın alternatif olarak tercih edilmesi,
  • Yeniden hesap açmak istenmesi,
  • Güvenlik koşullarından şüphe duyulması,
  • Uygulamanın eski amacına hizmet etmediğinin düşünülmesi,

Bu nedenlerden biri gerekçe gösterilerek Happn hesabını kapatma şansı bulunur. Sebep son işlem adımı çerçevesinde ‘’hesabı silmekten eminim’’ ifadesine onay vermeden önce, ekrana gelen liste üzerinden seçilir.

Silinen Happn Hesabı Açılır mı?

Silinen Happn hesabını tekrar açmak mümkün değildir. Askıya alınan bir hesabı 30 gün içinde tekrar açma şansı bulunur. Kesin şekilde kapatılan bir hesap ise yeniden açılamaz. Yeni bir Happn hesabı açmak için uygulamaya giriş ardından, ana sayfada yer alan ‘’yeni hesap aç’’ sekmesine girilmelidir. Bu alanda tablo üzerine gerekli ad, soy ad iletişim bilgileri eklenerek, ‘’kaydet’’ kutucuğuna tıklanır. Eski hesap kurtarılamasa da yeni bir hesap açılışı gerekleştirme şansı halen devam eder.

Hesabını silme konusunda kararsız olanlar, profil bilgilerini ve takip listesini kaybetmemek adına Happn hesap silme işlemi yerine dondurma işlemini tercih ederek, düşünme süresi kazanırlar.



Yorum yapın