Hesap Silme

Foursquare Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Yer bildirimi yapan Foursquare uygulamasını silmek için dikkat edilmesi gereken birkaç nokta bulunmaktadır. Foursquare hesabı mobil cihazlar üzerinden silinmemektedir. Foursquare hesabını silmek için bilgisayar üzerinden işlem yapmanız gerekir. Foursquare hesap silme için izleyeceğiniz adımlar şöyledir:

  • Bilgisayarınız üzerinden Foursquare hesabım sayfasına girin.
  • Foursquare hesap bilgileriniz ile giriş yapın.
  • Karşınıza çıkacak sayfada ” Foursquare’dan neden ayrılıyorsunuz” sorusunu yanıtlayın.
  • Sayfanın altında yer alan ”Delete Account” butonuna tıklayarak Foursquare hesap silme işlemini tamamlayın.

Foursquare hesabınız silindiğinde Swarm hesabınız da silinmektedir.

Foursquare Hesabı Silinirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Foursquare hesap silme işleminde göz önünde bulundurmanız gereken noktalar bulunmaktadır. Foursquare hesabını silerken dikkat etmeniz gereken konular şunlardır:

  • Foursquare hesabını silmek için işlemleri bilgisayar üzerinden yapmanız gerekir.
  • İşlem kalıcı olarak yapılmaktadır.
  • Foursquare hesabını sildiğinizde Swarm hesabı da otomatik olarak silinecektir.
Foursquare hesap silme
Foursquare hesap silme

Foursquare ile Swarm’ın Arasındaki Fark Nedir?

Foursquare ile Swarm birbirleri ile bağlantılı uygulamalardır. Bağlantılı olan bu iki hesap arasında bazı farklılıklar bulunmaktadır. Foursquare ile Swarm arasındaki bağlantılar ve farklılıklar şöyledir:

  • Foursquare üzerinden hesap açarsanız Swarm hesabınızı da açmış olursunuz.
  • Swarm hesabında yalnızca arkadaş olarak kabul ettiğiniz kişiler profil bilgilerinizi görebilir.
  • Foursquare’de ise kişiler sizi kolaylıkla görebilir.
  • Swarm hesabınıza arkadaşlık isteği gönderen kişi otomatik olarak Foursquare üzerinden de sizi görebilir.
  • Swarm hesabınıza gelen takip isteklerini kabul ettiğinizde Foursquare üzerinden de takipleri görebilirsiniz.
  • Foursquare ya da Swarm hesaplarından birini silerseniz diğeri de silinmektedir.

Foursquare Hesabının Açıldığı E-Mail Adresi Unutulduğunda Ne Yapılmalı?

Foursquare hesabınızda yapacağınız işlemler hesabı açtığınız e-mail üzerinden ilerlemektedir. Foursquare, şifre yenileme ve daha birçok işlemi yapabilmek için mail adresiniz gerekebilir. Eğer e-mail adresinizi unuttuysanız Foursquare resmi sitesine girerek karşınıza çıkan sayfada destek merkezi seçeneğini tıklayın. E-mail adresinizi unuttuğunuzu belirterek yardım alın.

Foursquare Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Foursquare hesabı dondurma işlemi yapılmamaktadır. Foursquare hesabınızı dondurmak yerine silme işlemini yapabilirsiniz. Foursquare hesap silme işlemi ile hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

Foursquare Hesabından Arkadaş ve Fotoğraf Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Arkadaş ve fotoğraf silmek için Foursquare hesabına giriş yapın. Silmek istediğiniz kişinin profiline girin ve kişinin profilinde karşınıza çıkacak olan arkadaşlıktan sil seçeneğini tıklayın. Benzer işlemi fotoğraflarınızı silmek için de uygulayabilirsiniz. Silmek istediğiniz fotoğrafa gelerek sil seçeneğine tıklayın.

Foursquare Hesabından Mekan Silme Nasıl Yapılır?

Foursquare ile mekan bildirimi yaptığınız check-in işlemlerini silebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler şöyledir:

  • Foursquare uygulamasına giriş yapın.
  • Foursquare hesabınızda yer alan profil sayfanıza girin.
  • Silmek istediğiniz mekanları seçin.
  • Mekanları seçtiğinizde karşınıza çıkacak olan sil butonuna tıklayın.

Sil seçeneğine tıkladıktan sonra Foursquare mekan silme işleminiz tamamlanmış olur.

Foursquare Hesap Şifresi Unutulduğunda Ne Yapılmalı?

Foursquare şifresi, hesabınıza giriş yapmanız ve gerekli diğer işlemleri gerçekleştirmeniz için gereklidir. Foursquare hesap şifrenizi unuttuğunuzda Foursquare web sitesine girerek karşınıza çıkan sayfadaki şifremi unuttum butonuna tıklamanız gerekir. Sayfanın sizi yönlendirdiği adımları izlediğinizde şifreniz mail adresinize gönderilecektir.

Silinen Foursquare Hesabı Geri Alınır Mı?

Silinen Foursquare hesabını geri almak mümkün değil. Foursquare hesap silme işlemi kalıcı olarak yapılır. Hesabınızı sildikten sonra hesabınızdaki işlemleriniz de silinir. Silinen Foursquare hesabını geri almak yerine yeni bir hesap açabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu