Hesap Silme

Azar Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Azar tanışma uygulaması, uzun bir süredir sektörde yer alan ve bugün belli bir kullanıcı sayısına ulaşmış tanışma uygulamalarından birisidir. Bu uygulama üzerinden insanlar videolu olarak görüşme sağlayabiliyor ve random olacak şekilde farklı birçok insanı tanıyor.

Uygulamaya giriş yapabilmek için bir hesabınızın olması gerekiyor. Hesap açılış işlemlerinde de uygulama sizden birtakım bilgiler talep ediyor. Bir süre sonra hesabınızı silmek isterseniz, azar hesap silme adımlarını takip ederek, hesabınızı kalıcı olarak silebilmeniz mümkün. Hesabınızı silme işleminizden sonra, var olan hesap bilgileri uygulama üzerinden silinir ve artık kimsenin karşısına çıkmazsınız.

Azar Hesabını Silmeden Bilinmesi Gerekenler

Azar hesabını silmeden önce, bilinmesi gereken bazı durumlar vardır. Hesabı silecek olan kişi, işlem öncesinde bu bilgilere sahip olursa, hesap silme işlemi daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilir. Azar hesabını silmeden önce bilinmesi gerekenler;

  • Hesabınızı sildiğinizde ve yeniden Azar’a girmek istediğinizde, eski bilgilerinizin hiçbirine ulaşamazsınız.
  • Eğer Azar’a geri dönüş yapmak isterseniz, daha önce girdiğiniz bilgilerin tümünü yeniden girmelisiniz. Çünkü Azar sizi hesabı kalıcı olarak sildiğiniz için hatırlamaz.
  • Eğer hesabı kapatmadan önce mesajlarınızı ve diğer bilgileri nasıl kurtarabileceğinizi merak ediyorsanız, bu bilgilerin yedeğini alıp hesabınızı silebilirsiniz. Bu işlemi hesabı silmeden önce yapmalısınız, sildiğiniz hesaptaki bilgiler yeniden gelmez.

Hesabınızı silmeden önce bu bilgilerden haberdar olmanız gereklidir.

azar hesap silme

Azar Hesabı Geçici Kapatılabilir mi?

Azar hesabını geçici kapatma şansınız yoktur. Eğer Azar uygulaması üzerinden bir hesaba sahipseniz, bu hesabı sadece kalıcı olarak silebilirsiniz. Bu nedenle uygulamayı kullanmak istemediğinizden emin olmadan, Azar hesap silme işlemine başvurmamanız gerekmektedir.

Birçok uygulamada hesabı dondurma seçeneği olsa da Azar kullanıcılarına böyle bir hizmet vermemektedir. Hesabınızı kapattıktan sonra, bu hesaba bir daha erişim sağlamanız mümkün değildir. Bu nedenle Azar’a ara vermek istediğinizde ve daha sonra yeniden aynı hesabı kullanmaya devam etmek istediğinizde, size sunulan tek çözüm bir süre uygulamayı kullanmamanız olur. Bunun karşılığında da hesabınız uygulama üzerinde görünür olmaya ve insanlar sizi ve bilgilerinizi görmeye devam eder.

Azar’da Silinen Hesap Kurtarılabilir mi?

Azar’da silinen hesabı kurtarmak mümkün değildir. Uygulamadaki hesabınızı silmenizin ardından, artık kayıtlı olan tüm bilgilerinizi silmiş olursunuz. Bu nedenle uygulamadaki verilerinizle ilgili kaydetmek istediğiniz bir şey varsa, bunları öncesinde almanız gerektiği konusuna dikkat etmeniz gerekmektedir.

Hesabınızı silme işlemini yaparken, uygulama bu konuda size bir uyarı gösterir. Uyarıda, sahip olduğunuz değerli taşları, arkadaşlarınızı ve tüm mesajlaşmalarınızı kalıcı olarak sileceğiniz söylenir. Uyarıyı kabul edip silme işlemine devam ettiğini takdirde, tüm bu bilgiler kalıcı olarak hesabınızla birlikte silinir ve bir daha erişemezseniz. Fakat hesabınızı silmeden önce içerisinden almak istediğiniz mesajları alabilme şansına da sahipsiniz. Bunun için size yedekleme işlemi sunulur.

azar hesap silme

Azar Hesabını Kalıcı Silme

Azar hesabını kalıcı olarak silme işleminde izlemeniz gereken adımları sırasıyla yerine getirmeniz gerekir. Bu adımların neler olduğu, aşağıdaki gibidir;

  • Hesabınızı silmeye karar verip ve geri dönemeyeceğinizi bilerek hesap silme işlemine başlamak isterseniz, öncelikle hesabınıza giriş yapın.
  • Hesaba girdikten sonra sağ üst köşede yer alan Ayarlar sekmesine tıklayın.
  • Ayarlar sekmesinin içindeki menüden, Azar Hakkında bölümüne girin.
  • Burada Hesabımı Sil diye bir seçeneğinin olduğunu göreceksiniz. Üzerine tıkladığınız vakit karşınıza bir uyarı çıkar ve hesabınızı silmek istediğinizden emin olup olmadığınızı sorar.
  • Eğer hesabınızı silmek istiyorsanız, Tamam’a tıklamanız yeterli olacaktır.

Azar hesap silme işlemi bu adımların sonunda tamamlanır ve hesabınız ve içerisindeki bilgiler kalıcı olarak silinir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu